DDKado:
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 40,- (NL)
  • Veilig betalen
  • Duurzame producten
WebwinkelKeur
Houten-kaarten
Zeer verfijnde houten kaarten als postkaart van het merk Formes Berlin waaruit 3D objecten gemaakt kunnen worden. Gemaakt van flinterdun fineer cederhout (slechts 7 gram) en meerdimensionaal.

Houten kaarten die zich onderscheiden

Deze houten postkaarten onderscheiden zich doordat er kleine objecten van gemaakt kunnen worden en er geen spreuken en teksten op staan. Je verstuurt niet alleen een kaart maar ook een cadeautje. 

Door de gebruikte lasertechniek kunnen de figuren eenvoudig uit de kaart gedrukt worden om vervolgens gevouwen en of in elkaar gezet te worden. Sommige modellen zoals de olifant en de kaarsen kun je als beginner makkelijk in elkaar zetten door ze te vouwen op de vouwlijnen. De fiets en de catamaran zijn een grotere uitdaging en zorgen voor meer geknutsel. Echte miniatuur bouwpakketjes.
 
De 3D kaarten zijn ontworpen als postkaart en kun je versturen tegen het standaard posttarief (postzegel 1) en zonder enveloppe. De houten kaarten zijn bovendien prima met potlood, pen, stift en verf te beschrijven en in te kleuren.

De pop-up kaarten zijn in kleur bedrukt met een motief en hebben een pop-up (vouw) mogelijkheid. De kaart zit inclusief een gekleurde enveloppe verpakt in een biologisch afbreekbaar plastic cellofaantje.

Houten kaart die ruikt

Het gebruikte cederhout ruikt niet alleen lekker maar is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en gecertificeerd. Bij een deel van het productieproces wordt gebruik gemaakt van een sociale werkplaats.


Dieren-kaarten
Dieren kaarten
Vogel-vlinder-insecten-kaarten
Vogel, vlinder, inse..
Geboorte--trouw--en-verjaardagskaarten
Geboorte- trouw- en ..
Bloemen-kaarten
Bloemen kaarten
Zee-water
Zee, water
Houten-kaart-met-envelop
Houten kaart met env..
Overige-kaarten
Overige kaarten
Voer--en-vaartuigen
Voer- en vaartuigen
Kerstkaarten
Kerstkaarten
Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2